mandag den 4. april 2011

Graviditet uge for uge


Hvis du prøver at blive gravid er det en god idé at benytteægløsningstests gravid uge for uge På den måde kan du se hvornår det giver mening at dyrke sex og hvornår du kan give din mand en velfortjent pause. Det er jo dumt at ligge og klokle når videnskaben kan fortælle dig ar det ikke fører nogen vegne hen. Omvendt kan du ægløsningsteste dog selv og sikre dig, hvornår der skal ”abejdes”.

Falske rygter om mænds sædkvalitet
Det hyppigste årsag til udeblivende graviditet beregn termin skyldes mandens nedsatte sædkvalitet. Det er dog ikke hold i at rygning, stress, kaffe, manglende søvn og alkohol nedsætter sædkvaliteten markant. Faktisk har alle disse elementer kun ringe indvirkning på sædkvaliteten. Sagen er nemlig testiklerne og dermed sædproduktionen fra naturens side er godt beskyttet mod ydre faktorer.

Sådan forbedres din mands sædkvalitet
Hvad der til gengæld er vigtigt er at sæden er frisk. Sidste sædafgang skal helst være 24 timer før du har fået en positivægløsningstest Nyere forskning tyder på at hyppig sædafgang stimulerer sædproduktionen.

Vigtigste råd
Lad være med at tvinge din mand gennem diverse kure og renselsesprocesser, for det vil ikke gavne hans humør og derved sexlyst. Sørg hellere for at have det rart sammen i stedet, så skal du nok blive gravid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar