torsdag den 31. marts 2011

Gravid uge for uge - Gravid dag for dag

Når du endelig ser de 2 streger på din graviditetstest, så starter der en helt ny verden og proces indeni dig. En verden af intens kærlighed, glæde og sorg. At blive gravid er en  kæmpe kropslig proces, der vil vække hele dit følelses register til live. Du vil bekymre dig om opdragelse, sygdom og om du magter opgaven som mor, men du vil også fyldes af glæde og forventning over at skulle få et barn. Gravid uge for uge kan du bruge som et arbejdsredskab når du vil følge dit foster/barn.

Der knytter sig en helt speciel verden til den dejlige ventetid, når du venter din baby. Men også til tiden efter du har født. Livet som forældre, er en kæmpe og stor udfordring. Der er jo ikke bare én måde at gøre tingene på, men derimod et væld af muligheder.
gravidugeforuge.info er en side om graviditet og små børn, der vil være med til at åbne dørene for alle disse muligheder.

Vi vil give dig saglige oplysninger om din graviditet og dit lille barn, men også en masse inspirerende artikler, information og historier om alt, hvad der hænger sammen med at blive mor.
www.gravidugeforuge.info vil give dig input om alt fra mad til børn og babyudstyr, til dit barns udvikling og behov. Vi håber med denne side at kunne hjælpe med at opdage alle de muligheder, der ligger i livet med børn.

Når du er gravid, vil din mave vokse i takt med, at fosteret udvikler sig. 

Her kan du følge din graviditet uge for uge og læse om de forandringer, der sker med dig og din krop samt se scanningsbilleder fra de forskellige uger, hvor du er gravid.
Du kan ligeledes læse om, beregn termin hvad der sker med fosterets udvikling i forhold til, hvor langt henne du er i din graviditet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar